fredag 26. oktober 2007

Antipsykopatenes metode

Tidligere var det stor aktivitet på diskusjonsformuet under Antipsykopatisk senter. En stor del av de ivrige debattantene har flyttet over til Veggavisen og gjentar dere de samme merkelige besvergelsene om og om igjen. Besvergelsene består av et egenutviklet begrepsapparat bestående av nye ord og sammensetninger som de selv har funnet opp. Særlig Edvin Vik, lederen for ”senteret”, har markedsført disse ”teoriene” ivrig.

Noen fornøyelige eksempler fra den antipsykopatiske begrepsverdenen:
- altruistiske banditter
- kondisjonerte psykopater
- bekvemmeligempatiske luddere- PK-jugend - PK-psykopati
- PK-fjols
- godhetspsykosen
- psykotiske, ferdigprogrammerte, lobofile, hjernevaskede, begrepsforvirrede fjols
- unionen av konformisme, sinnelagsetikk, trendy og parasittisme
- yrkesparasitter og yrkesjudaser
- psykotisk platespiller
- PK islamservil dumskap og uvitenhet

Edvin Vik skriver selv at han har blitt utestengt fra en rekke debattfora på nettet. Jeg vet ikke om Edvin Vik opererer på Veggavisen, men stil og innhold hos flere debattanter er omtrent identisk med Edvin Viks – det må altså være Vik selv og/eller hans disipler. Særlig signaturene ”antipakk” og ”Belisarius” strør om seg med disse språklige innovasjonene på Veggavisen. Resultatet er selvsagt et ubegripelig sammensurium av ord, selv om poenget alltid er det samme: islam-”kritikk” og angrep på de som stiller seg tvilende til det ytterliggående angrepet på islam, innvandring etc.

Noen gullkorn fra ”antipakk” på Veggavisen (Edvin Viks eneggede tvillingbror?):
«Den moderne vestlige psykopats filosofi baserer seg på Postmodernismen som er en direkte motpol til Objektivismen. Den nødvendige metafysikken og epistemologien for en psykopat er at intet gjelder absolutt, alt er relativt og (massepsykotisk) subjektivt. Psykopatene trives som fisken i vannet i relativismen: subjektivisme, nihilisme, kollektivisme, altruistisk bandittisme, anomi, ukultur, intet gjelder, alt er like bra (med unntak av psykopaterklærte rasister/nazister, og Hagen/FrP, kapitalister, USA og Israel - selvsagt). Men relativismen er alltid kun et middel for psykopatene. Og de fleste (ubevisste) relativister er kun nyttige idioter for de kyniske psykopatene som bruker relativismen for å oppnå sitt absolutte totalitære mål slik Weimar-republikken førte til nazismen, og slik den i dag kan føre til Vestens undergang. Og PK-psykopatene vet alltid å anerkjenne større psykopate autoriteter enn dem selv: nazismen, kommunismen, og nå islamismen.

Psykopati er en etikk der det er rett å ofre andre for seg selv. Dette gjøres alltid i det offentlige liv kamuflert som etikken altruisme, ofre seg selv for andre. Med psykopater menes alle som er tilhengere av denne etikken, i større grad enn tilhengere av en rasjonell etikk. Dette er utlagt rasjonell filosofi. »

Edvin Viks kostelige innlegg i Fædrelandsvennen (9.jan 07), utdrag:
«Begrepsforvirring er da en forutsetning, men også relativisme, assosiasjonstenking, føleri. For å få posisjoner og makt trenges massepsykoser, hærskarer med begrepsforvirrede fjols, nyttige idioter, som kan papegøye budskapet. Nå er dette rimelig velkjent, selv det største PK-fjolset har ingen problemer med å peke ut andre massepsykoser enn den han selv er del av, eller han har blitt indoktrinert til å "beskytte". Massepsykoser er normaltilstanden til mennesket i form av religioner, sosialisme, eller andre former for kollektivisme.»

Belisarius er ofte knappere i formen enn læremesteren Edvin Vik:
«PK islamservil dumskap og uvitenhet. Tankemessig og intellektuell platthet. »

Denne stakkarslige guttegjengen (samt Jarle Synnevåg) utvandret altså fra sitt eget senter for omkring et år siden og har slått seg til på Veggavisen. Antaklig fordi de der møter mye godvilje hos Administrator og kanskje fordi de kan kose seg med å herse med de mer lavmælte innfødte.

Uansett er det en gåte hvorfor Nettavisen TV2 beskytter denne gjengen og lar dem bruke Veggavisen som sin private lekegrind. Forsøkene på å gjøre rasismen stueren ved hjelp av noen trylleformler er patetisk og lett gjennomskuelig.

Ingen kommentarer: