onsdag 5. mars 2008

Grotesk knefall for islam

Romerike Blad melder i dag at Noman Mubashir skal holde 17.maitalen på Eidsvoll.
Som første muslim skal han holde tale på Norges grunnlovsdag.

Dette går ikke upåaktet hen hos Veggavisens ivrige spaltister, for en gangs skyld en relativt moderat debatt:
"Noman representerer en ideologi som fremmer politiske mål gjennom selvmordbombere. Vi har da sikkert et par tusen nordmenn på Eidsvoll som kan og vil holde talen. ...
Noman kan ytre seg så mye han vil, til og med med egne TV-program på NRK, men på 17 Mai bør han overlate talerstolen til en norsk nordmann fra Norge. Muslimer skal opptre uten kniver og 9mm på lomma i det norske samfunnet. Da kan jeg akseptere dem som en minoritet . Men jeg aksepterer ikke, 9mm eller ikke, at innvandrere legger beslag på 50% av Oslos sosialbudsjett. " ("Decca", den uføretrygdede Yngve F. Nordstrøm)

"Kanske Sharia blir innført i her landet også, ved første mulighet"

"Beklageligvis ser jeg dette som et knefall. Det hadde vært helt greit i Lillestrøm eller Lørenskog, men Eidsvoll er litt for drøyt."

"Det jeg synes er skummelt, er at det fins så mange som hater norsk kultur og sitt eget folk. Og som gjerne vil gi bort landet til islam, og erstatte eget folk med mørkhudede muslimer, samt erstatte norsk kultur og kristne verdier med islam og islams voldelige verdier."

" Kan vi få ha 17.Mai i fred?"

"En muslim blir aldri norsk. Kun ved å forlate islam, kan en tidligere muslimer kalle seg Norsk. Og det gjelder selv om han er født og oppvokst i Norge." [merknad: "norsk" er adjektiv og skrives med liten "n"]

"17.Mai er det norskeste vi har og da vil vi ikke ha en svensk kelner eller en pakistansk TV-reporter som viste oss hvor fint det er i Pakistan, til å holde tale på vår dag."

"Islam har klare fascistiske trekk, og står ikke tilbake for nazismen på noe område! Ville du latt en nynazist holde talen på Eidsvoll?"

"Det som er korrekt, er at islam er en ideologi med sin egen okkulte religion. På samme måte som også nazismen var en ideologi med sin egen okkulte religion."

"De som velger å bosette seg her, plikter å følge Norges Lover. Demokrati er uforenlig med Koranen. Religionsfrihet er ikke del av Islam. "

"Du mener altså at du trenger ikke å ha kunnskap om islam for å delta i en diskusjon om islam. Og du elsker tanken på å gi bort Norge til islam. Tror du virkelig at muslimer vil tale på Eidsvolle, eller deltå i 17 mai feiringen fordi de bryr seg så mye om Norge ?? Vel, enten er du bare dum og naiv, eller så er du landssviker av verste sort. Egentlig tror jeg at du bare er dum og naiv, men det kan fort bli slik at du havner i den siste kategorien selv om du egentlig ikke vil det selv. En muslim representerer alltid islam enten han vil eller ikke, spesiellt ved en slik anledning. Selv om han ikke oppfatter det slik selv, så vil dette bli sett på som aksept av islam av andre muslimer, og ikke minst av islamsk råd." (Gilbert overgår seg selv)

Disse folkene lever i den villfarelse at 17.mai er en feiring av bunader, blå øyne og blondt hår.

Yngve F. Nordstrøm "beviser" hvor overhengende muslim-faren er med nok et manipulert bilde:

Ingen kommentarer: