torsdag 13. desember 2007

Infisert av islam

En muslimsk politistudent opptrådte respektløst og truet jøder i Trondheim. På samme måte som sine meningsfeller (inkludert Admin på Veggavisen) koser Jarle Synnevåg (Prithivi på TV2 Veggavisen) seg med dette faktum:
"Men sjefen for PST vil gjerne ha flere muslimer i etaten. Både i Trondheim og i PST ønsker man altså flere politifolk som betrakter dette som profetiske ord: "The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him." "

I Synnevågs skrudde verden er det altså livsfarlig med muslimer i politiet, ja han ser dette faktisk i sammenheng med norsk politis iherdige innsats for å sende norske jøder til Auschwitz. Karlmartell er slutter opp om sin fører: "Han kommer sikkert til å lede jødedeportasjonene om noen år. " Synnevåg og Karlmartell glemmer i farten at det norske politiet gjorde dette på oppdrag av Synnevågs nærmeste ideologiske slektninger: de tyske nazistene og antisemittene.

Synnevåg får full støtte av andre rasister og muslimhatere på Veggavisen, f.eks. Thorsteinar: "Som muslim har han kanskje ikke store problemene med å lyve seg gjennom utdanningstidas tester. Det vil i alle fall ikke overraske meg om han har gjort det."

Mr Jack tar det helt ut: "Nei detta går lukt til helvette. Denne muslimske rasisten er ikke noe engangstilfelle slik PK later til å ville ha det til. Han er derimot gjenomsnittet av denne inntolerante dødskultens tilhengere."

Den rabiate Gilbert mer enn antyder at apartheid eller yrkesforbud er eneste løsningen:
"Både politiet og i neste omgang forsvaret, og deretter byråkrati osv. er allerede i ferd med å bli infisert og forgiftet av islam. Og de foraktelige, feige og udugelige sosialistene fortsetter bare å gi etter for islam, og selger oss alle i håp om å redde sitt eget råtne skinn. "

La meg tilføye at denne "debatten" ikke er engangstilfelle på Veggavisen, det er tvertimot en gjennomsnittlig debatt i denne intolerante rasistkulten kalt "islamkritikk" og debattantene er gjennomsnittlige rasister som får fritt spillerom under Admins beskyttende vinger. Admins eneste kommentar er "bruk eksisterende tråd under nyheter".

Ingen kommentarer: