søndag 2. desember 2007

Synnevåg: Avsporet eller ensporet?

Den avsporede eller skal vi si ensporede forskeren Jarle Synnevåg fortsetter sin jakt på informasjonsbiter som støtter hans ekstreme verdensbilde. Nå har han fanget opp en liten sak fra USA: muslimen Nada Nadim Prouty skal ha bløffet seg inn de innerste sirkler av CIA og FBI. Hun har ikke amerikansk statsborgerskap og på toppen av det hele hadde hun forbindelser til en person i Hizballa.

I Synnevågs underlige verden handler dette om islam og muslimer, og han er glad for at avisen Investor Business Daily som en av få aviser i USA faktisk tar bladet fra munnen kaller ting ved sitt rette navn. Synnevåg er utdannet forsker og dermed grundig opplært i systematisk, balansert og kritisk tenkning, men her har han tydeligvis glemt barnelærdommen: Verdens fremste etterretningsorganisasjon og verdens fremste etterforskere har en sikkerhetsklarering som ikke er i stand til å oppdage at en person har forbindelser til Hizballa – de oppdaget ikke engang at personen mangler statsborgerskap. Dette er jo først og fremst pinlig for CIA og FBI.

I sitt utrettelige arbeid for å ”bevise” islams og muslimenes iboende faenskap er ingen saker for små for Synnevåg, og alle saker kan vris og vrenges til de passer inn i hans primitive sjablong. Synnevåg ble presset ut av FFI på grunn av sine rasistiske utfall, men nå ser det ut til at antakelig manglet mye på være fullt kompetent som forsker.

Ingen kommentarer: