lørdag 1. desember 2007

Skyggebokseren på Veggavisen

ShadowXavier, også kjent som administrator for Veggavisen, driver sin egen tøyseblogg på VG. Der deler Skyggemannen sin tanker med leseren, tankene er hentet fra dypet av Skyggens grunne intellekt. Bloggen er et oppkomme av originale analyser som at "politimannen som drepte Obiora var ikke rasist", "få Krekar ut av landet", "Staff er en fare for samfunnet" og "Vatikanet snakker endelig fornuft (ved å advare mot islam)".

Tenk det, forsvarsadvokaten Staff forsvarer tiltalte i straffesaker. Hva blir det neste? At han får uskyldige frikjent?

Tenk det, Vatikanet advarer mot sin største konkurrent. Hva blir det neste? At Paven advarer mot ateisme og umoral? Det skulle tatt seg ut.

Denne kristelig-konservative tenkeren har altså fått i oppdrag av TV2 Nettavisen å holde høyreekstremistene på Veggavisen i ørene. Det blir sikkert en stor suksess.

SISTE (10.des): ShadowXavier er en utømmelig kilde av banale og primitive Frp-standpunkt. Den siste bekjennelsen er at han ikke liker lave fartsgrenser. Hva blir den neste banaliteten han kommer til å hoste opp? Lavere alkoholavgifter? Strengere straffer? Lavere skatt? Selv en papegøye klarer jo etterligne andre. Det er derfor et mysterium hvordan denne papegøyen har fått jobb i TV2 Nettavisen. Enten har en holdt Gunnar Stavrum for narr (lite sannsynlig fordi det forutsetter at fyren har litt intelligens og at Stavrum har lite), eller så er det en villet politikk fra TV2 Nettavisen.

Ingen kommentarer: