søndag 3. februar 2008

Veggavisen: Hakk i plata

TV2 Veggavisen har fått en diplomatisk men klar oppstrammer i brev fra Likestillings- og diskrimineringsombudet. Jeg vet ikke om TV2 Nettavisen bryr seg om dette, men "debattene" på Veggavisen kjører i akkurat samme rasistiske og hatefull spor som før -og sporet går i ring, det er om igjen og om igjen nøyaktig det samme som for to år siden.

Noen typiske eksempler fra de siste dagers debatt:

"Vel, dette er løgn. Du har ikke vært innom noen sannhet i det hele tatt. islam handler ikke om noen sannhet, men om hat, ondskap, løgn og svik. Det eneste du har gjort er å prøve å bortforklare islams ondskap. " (Gilbert)
"yasmins skriver: "Allah skapte verden slik at Han kunne teste menneskenes frie vilje." Reinspikka sludder, løgn og usanheter. Og du kan bevise at det ikke er tillat å lyve!! Dra deg tilbake til IRN og hold deg der." (Decca aka Yngve F. Nordstrøm, sjikanerer en debattant av iransk herkomst)

"Jeg har allerede funnet min sannhet, og den heter ikke allah, muhammed, islam eller koranen. Jeg nekter plent å ha det vi i våre opplyste dager kaller en pedofil drittsekk som denne "profeten" deres som forbilde! Du verden for en oppblåst egoist denne allah'n deres fremstår som! " (Thorsteinar)

"Det Yasmins skriver i sine innlegg, er jo nettopp et av de beste bevisene på islams unike og utspekulerte ondskap. Hele tiden spiller hun på folks uvitenhet om islam, samt deres usikkerhet og frykt. Dette vitner om en ganske kynisk, utspekulert og snikende ondskap som neppe kan finnes andre steder enn i islam. " (Gilbert sjikanerer den samme debattanten av iransk herkomst)

"Hat, vold og drap, samt intoleranse for folk med en annen tro, er ganske enkelt et tegn på at islam ikke er en religion fra Gud, men en helt annen åndsmakt. Det er dessverre så alt for mange som blir fanget av islams nett før de finner ut av dette. Og når de så kommer inn i islam og blir muslimer, så er det for sent, fodi de allerede er forgiftet og blindet av islams hatefulle lære." (Gilbert smører tjukt på)

"Det vil i tilfelle bli en svært kort krig ettersom den islamofile PK-elitens maktapparat (Forsvar og politi) vil slåss på muslimenes side. Ingen steder er kravet til politisk korrekt islamofili strengere enn for sharia-gestapistene og jihad-cowboyene i hhv politi og forsvar." (Prithivi aka Jarle Synnevåg, om mulig religionskrig i Europa)

La meg presisere at disse debattantene påstår at de selv representerer humanisme, fornuft og logikk, kort sagt det gode - dette gir dem tilsynelatende rett til å sjikanere andre.

Dere kan alternativt besøke Målmannen for et eksempel på islamofobi som er sivilisert i formen men like tøvete i innhold som muslimhatet på Veggavisen. Målmannen bruker den velkjente metoden "bevis per weblink", der ville påstander "dokumenteres" ved å henvise til et propagandanettsted. Målmannen lister f.eks. følgende halv- og helrasistiske nettsteder blant sine favoritter ("forvitnelege peikarar", altså interessante linker):
Jihad Watch
Gates of Vienna
Terrorismawarness
Honestthinking
Western Resistance

Jihad Watch er et nettsted som sprer uhemmet islamofobi og islamhat, se f.eks. kommentar i Guardian. Antijihad Norge, den norsk varianten av Jihad Watch, er en videreføring av Forum mot Islamisering av Norge (FOMI). FOMI er antiislamske varianten av Vigrid. Målmannen er med andre ord i meget dårlig selskap.

Ingen kommentarer: