søndag 3. februar 2008

Veggavisen: Vår kamp mot muslimene

"Debattene" på Veggavisen går sin vante gang, lest i dag:

"Alt tyder på en tidligere konfrontasjon enn tidligere estimert. Litt mer økonomisk nedgang........kebang. " (Ibris om "Storbritania bøyer seg ytterligere for islam!")

" Om noen år bryter religionskrigen ut. Først i Frankrike, før den sprer seg til resten av kontinentet." (TriggerHappy)

"Det vil i tilfelle bli en svært kort krig ettersom den islamofile PK-elitens maktapparat (Forsvar og politi) vil slåss på muslimenes side. Ingen steder er kravet til politisk korrekt islamofili strengere enn for sharia-gestapistene og jihad-cowboyene i hhv politi og forsvar." (Prithivi aka Jarle Synnevåg, om mulig religionskrig i Europa)

Slik går debattene på Veggavisen dag etter dag, og det får meg stadig til å tenke på en herre med bart, fra Hitlers berømte tale den 30. januar 1939:
"Hvis det igjen skulle lykkes den internasjonale finansjødedommen i og utenfor Europa enda en gang å kaste landene ut i en verdenskrig, så vil resultatet ikke være jødedommens seier, men derimot utryddelse av den jødiske rase i Europa!"

De islamofobe er nøye med forsvare jøder og jødedommen:
"Har jødedommen gjort noe særlig negativt her i Norge. Stillt utidige krav og vice verca. Dette er et forsøk på å stigmatisere jøder! " (Marhabba kommenterer innlegg som hevder at Talmud inneholder nedsettende utsagn mot ikke-jøder, akkurat på samme måte som islamhaterne plukker sitater fra Koranen for å "bevise" at muslimer er onde. Muslimhateren Marhabba sutrer altså over at jøder kan bli stigmatiserte.)

Jeg er ikke lenger i tvil om hvem som er vår tids jøder, så kan enhver slutte seg til hvem som er vår tids nazister.

Ingen kommentarer: