lørdag 3. mai 2008

Den brune ulveflokken rømmer

Etter at den talentløse administratoren fikk hjelp av en debattredaktør har Veggavisen skjerpet den redaksjonelle linjen, etter alt å dømme til det bedre. Reaksjonen har ikke latt vente på seg: De mest innbitte islam- og innvandrings-"kritiske" har i ulveflokk og følge flyttet over til det nye forumet FrittForum.org. Der kan man PK-fritt diskutere sentrale saker som:
- Innvandring (dvs. muslimer, islam, muhammed, jihad, mathygiene)
- Økonomi, f.eks. problemer med ulovlig mat i kebab-sjapper
- Hva er en nordmann?
- Snart muslimer i regjeringen?
- Hijab ("hettemåke")
- Lov og orden
- Klimaskepsis
- Frp
- muslimer
- Frp
- islam
- Frp
- terror
- Krekar
- Alle palestinere er terrorister
- Palestinerne får norsk bistand
- muhammedanere
- etc

For enkelhets skyld har alle debattantene beholdt sine brukernamn slik at vi kan følge det brune sporet. Personen bak nicekt "Prithivi" er imidlertid velkjent, dette ser ut til å være samme person som står bak hatpropagandaen på nettstedet AntiJihad Norge.

Børge Svanstrøm Amundsen er en av de få som opptrer under fullt navn. B.S. Amundsen står bak DNOF som i følge Nettavisen er en kataloghai. Dette er altså den samme Amundsen som er opptatt av den slappe hygienen i kebabsjapper, tvilsom forretningsdrift, fanteri og andre alvorlige konsekvenser av innvandring. Velvel, på seg selv kjenner man andre.

5 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Jeg antar at den forrige kommentaren var ironisk eller noe, men det kan nok lett misforståes. Derfor slettet.

Anonym sa...

Nei dette var ikke ironisk ment. Søk selv på google så ser du at det står om hvem som står bak DNOF og hvem som sponser dem. Se også filmen The Money Masters som du finner på nettet så ser du hva disse folkene holder på med. New World Order. Hvorfor tror du bildebergergruppen har kontakt med Siv Jensen? Ikke vær naiv sier jeg bare.

Anonym sa...

OK, det rekker. Ikke noen konspirasjoner her hos meg. Jeg driver med fakta. Bilderberg har kontakt med mange folk, ikke bare S. Jensen.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.