lørdag 6. oktober 2007

Synnevågs aktiviteter

Den notoriske Jarle Synnevåg er personen bak "Prithivi" som operer med rasistiske og islamhetsende innlegg på Veggavisen og andre debattfora. For ordens skyld: i følge skattelistene er det bare en Jarle Synnevåg (f. 1949), så jeg henger ikke ut en sakesløs person. Synnevåg klaget Aftenposten inn for PFU for tilsvarende dokumentasjon jeg presenterer her.

Omtaler av Synnevåg:
Dagsavisen VG VG 2001
Dagbladet 2002

I følge Tullingtoppen har Synnevåg blant annet sagt/skrevet: "Muslimer bør mobbes og trakasseres og bare det å være muslim er en av de verste forbrytelser mot menneskeheten en person kan være skyldig i." En annen kraftsalve fra Synnevåg: Forskeren beklager seg over at satanister ikke hadde så pass vett «at de satte fyr på kirker hvor det oppholder seg kirkeasylanter, da kunne man på sett og vis si at det ene faenskapet røket ut det andre - bokstavelig talt.".

Synnevåg var tidligere forsker ved FFI og på wikipedia står følgende: "I følge Synnevågs oppfatning kan hackere, cyberterrorister og nettverksgeriljaer anonymt eller via falske identiteter sprer frykt og forvirring hos firmaer og regjeringer på nasjonalt og multinasjonalt plan, for derved å oppnå fordeler av psykologisk eller materiell art." Dette blir jo ganske komisk når vi vet at han selv er en av Norges verste produsenter av internettpropaganda, utelukkende rettet mot muslimer.

Synnevåg (under navnet Prithivi) benytter ethvert påskudd til å "kritisere" islam og muslimer, f.eks. denne søkte debatten om helse- og sikkerhetskonsekvenser av muslimenes fastetid. Eksempel på Synnevågs saklige replikker i den nevnte tråden:



"Jeg kryper ikke verken for deg eller noen andre som benekter, bagatelliserer og bortforklarer den unike djevelsakapen i en pervers dødskult hvor forbildet er en pedofil voldtektsmann, landeveisrøver, slavehandler, torturist og massemorder.
Derimot ANKLAGER jeg DEG for å være personlig medskyldig i all den djevelskap islam forårsaker, inklusive, men ikke begrenset til, de helsemessige konsekvensene som er det som er trukket frem akkurat her. Fordi ingen hadde noe som helst å komme med av saklige motargumenter mot de negative konsekvensene av ramadan måtte man selvsagt ty til den islamofile ormeyngelens klassiske utvei, nemlig rasismegauling. "

Flere gullkorn:
”Vel, muslimene definerte sin Endlösung for over 1300 år siden, og har jobbet med å implementere den kontinuerlig helt siden da. I korthet består den i at ikke muslimer skal tvinges til å konvertere til islam, eller drepes. Jøder og kristne gis det en åpning for at de til nød kan få leve som ikke-muslimer hvis de aksepterer dhimmi-status, dvs å være annenrangs rettsløse borgere under islamsk styre.”

” "Religion" - MY ASS!!” (islam omtales som ”religion”, altså i anførsel)

3 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Rasisme og andre hatefull utfall slipper ikke til her. Dere kan holde dere i rottereiret Veggavisen.

Ja, det er ytringsfrihet og derfor tar jeg meg den frihet å skrive om andres ytringer.

Anonym sa...

Bra noen setter denne mannen på plass!

Er til dels kritisk til islam, selv, men må si jeg ikke liker denne hetsingen!

Og: denne mannen som syter om folkemord, mener Israel er en nasjon og støtte, selv om man ser at det er meget grove handlinger som skjer der nede, og han glemmer kanskje at omlag halvparten av den Palestinske befolkningen var kristne og ikke muslimer(det har endret seg på grunn av islamisering, på den ene siden, og okkupasjon på den andre. Dette har ført til at de har flyttet ut).

Mannen glemmer kanskje at de første læreretningene av Jesus, stammer fra Palestina.

Men okkupasjonen har ødelagt mye av de kristne sporene.

Så kanskje denne kristenfundamentalisten(hvis alle muslimer er "satanister", er de sannelig ikke alene!)burde skjærpe seg for en gangs skyld!