lørdag 6. oktober 2007

MrJacks aktiviteter

Debattanten MrJack fra Veggavisen mener jeg fremstiller ham på en fortegnet måte, selv om jeg altså ikke noe sted sier at han er rasist eller nazist. For ordens skyld gjengir jeg derfor noen tilfeldig utvalgte, men typiske ikke-rasistiske innlegg fra den samme ikke-rasistiske MrJack:

”Intensjonen er å bekjempe den barbariske ondskapen satt i system av en multikriminell pedofil, slavehandler som levde for snart 1400 år siden. Alt om denne fyren kan sannhetsjekkes i hans etterfølgeres egne skrifter.”

” I mine 23 i byggebransjen har jeg knapt møtt noen muslimske
håndtverkere. Merkelig igrunn da det er mye svart omsetning i denne bransjen. Men kansje det ikke passer seg å tjenesteyte for vanntro ikke-muslimer mens en til og med blir møkkete på henda? Arabiske land henter jo utenlandsk (sørøst-Asiatisk og Afrikansk) arbeidskraft ( og millioner av slaver) for den enkleste lille entreprise. Eller duger dem rett og slett ikke i såpass krevende jobber?”

” Det er kansje snart på tide å presse flere apostater til å forlate denne barbariske dødskulten, men vi skal være forsiktige enda og heller sende ut en hjelpende hånd til disse. De kan selvfølgelig bli meget nyttige i fremtiden må vite. Myndigheten våre har ikke brydd seg om disse enda, men takket være kunskapen vi bla bringer ut tvinges myndighetene og apostatene til å snart ta ett valg. Enten sivilisasjonen eller islam.”

”Makan til idioti du viser. 3 og 4åringer tenker sånn du gjør, dvs 3 og 4 åringer og de rettroende muslimene. Legg til sosialister så har vi den fulle drittunge samlinga. Dust.”

”Kan det være derfor jeg føler sterkere tilknytning til våre Norøne forfedre enn den Norske kirke etter som tida går? Kirken den Norske er ikke stort annet enn en passiv liksom kirke, og vil fort bli utkonkurert av våre forfedre etter mitt syn. Når striden står for alles alter, er det den sterke og lojale som vil ta ansvar og vinne. Kirken den Norske er ikke av dem.”

”Og i tilfelle de nye EU statene kan Norge sende dem tilbake uten spørsmål, i motsetning til de vannstyrte steinalderstatene med muslimsk majoritet. Nei dit kan vi ikke sende kriminelle enten det er drapsmenn eller terrorister for den saks skyld. De kan jo risikere å måtte stå til ansvar for sitt valg om å følge den barbariske dødskulten islam.”

”Dette vet de fleste nå, og du trenger kansje bare litt oppdatering så er nok du på rett spor.” (til brukeren som lanserte plan om innføring av apartheid i
Norge)

”Imperialismen til islam vil jeg bekjempe til min siste dag. Dette kan jeg mene med bakgrunn i islams innhold, doktrine og historie.”

"Det går mot full konfrontasjon det her. Hvorfor faen skal en ha respekt for en maktelite som til de grader har vist sitt sanne Rinnan ansikt? Quisling var jo en hederskar i forhold til slike hyklere jo. " (kommentar til
Pentagon på kne mot Mekka)

”Aslak S Myres tifelle er faktisk livsfarlig for demokratiet. Den mannen er like farlig som hans nær psykotiske ansiktsutryk viser. Denne mannen har jeg selv sett på nært hold og ingen skal fortelle meg att han er til å stole på. Han viser seg som en ondskapsfull revolusjonær som ikke viker for å bruke noen som helst virkeliddler i sin psykotiske kamp for makt. ASM er en i fremtiden dømt landsviker, tvil ikke på det.”

”islamsk råd har ikke en enste gang vist seg som noen moderate, men heller tyvert imot er dette en organisasjon som for lengts burde vært raidet av PST og fjernet fra vårt land. …. Fatter ikke att vi fortsatt lar disse gjøkungene fritt få etablere seg og til og med får statstøtte i hue og rævva for sitt landsviksarbeid.”

”Moderate muslimer finnes heller ikke, derimot finnes det mange som klokelig holder kjeft av redsle for represalier fra sine egne.”

”Er så forbanna drittlei alle dere svake taperne av noen muslimer som skal æres for noe som på ingen måte er ærefult overhodet. islam har aldri, og vil aldri bli ærefullt.”

”Kan en da si att islamsk råd Norges nestleder er totalt renska for IQ? Ja jeg vil påstå det. Å ikke se noe så elementert att han er i ferd med å sage av den greina han selv sitter på burde nesten klasifisere til en aldri så liten formidags lobotomi. Han må jo slite nå inne gampe rævva jævlig med sin psyke den fyren.”

”I dag leste jeg att vår eminente justisminister, hvalpne Storberget var så bekymret for MC miljøet rundt om i Norge. Hsallo, lille storberget det der miljøet er så forbanna lite att det er ikke verdt en fotnote i din arbeidsdag. Da har du mye verre trussler rett utenfor inngangsporten til regjerings kontorene. Men for all del fortsett å leke politiminister du, mens vi andre for lengst har sett hvilken ubetydelig rittunge du i realiteten er. En guttunge på knappe 170, eller tok jeg litt hardt i nå kansje? Uten deg hadde politiet i Norge kansje kunne holde kriminaliteten i ett "get even" nivå, men under deg har alt bare eskalert. Fundamentalisme har gode vekstvilkår i en dekandent tid der eliten sover sin Tornerosesøvn.”

Ingen kommentarer: