onsdag 24. oktober 2007

Ropet på den sterke mann

MrJack skriver på Veggavisen:
«Churchill tok seg nok en Wiskey i tide og utide, men hva spiller vel det for noen rolle når befolkningen ellers går på en kjemisk rus kalt politisk korekthet der selvbedraget og forakten går forran all viten og fornuft?

Vi trenger folk med ryggrad og evne til å velge, ikke slike slappfisker som skal være minst mulig kontroversielle slik att de tekkes alle. Den jobben har ingen greid før og vil heller aldri greie i all fremtid. En må ta valg og så ta konskekvensene av sine valg.

Tida er for lengst over for å "forske" noe mer på dette temaet. Sivilisasjonen kan ikke leve med islam. Hvor mange ganger skal islam angripe oss og ete oss opp fra innvendig før folk fatter dette elementære fakta? Det er som en kreftsvulst en gjør alt en kan for å holde i livet det vesten gjør i forhold til islam. Og det tragisk og ironiske er jo att de (venstresiden) som i alle tider har bekjempet religion er de som forsvarer islam. jaja. dette kan jo forklares med att venstresiden forlengst har innsett att islam ikke er en religion men en totalitær ideologi blottet for humanisme. »

Altså: Islam er en kreftsvulst og en sterk mann må til for å renske opp. Man trenger ikke mye fantasi for å se retoriske forbilder fra Churchills epoke.

Ingen kommentarer: