onsdag 24. oktober 2007

Synnevåg - en fundamentalist?

Flere gullkorn fra Jarle Synnevåg, påfallende nok er han svært så fundamentalistisk i vurdering av alt som har med islam å gjøre:

«De såkalt "seriøse" politisk halvkorrekte og kvasi-islamofile yrkesløgnerne som nå begynner å ane at vi har et problem kan stikke "serløsiteten" opp i halal-ræva til den tyter ut av løgnhalsene og kebab-kjeftene deres. Det er blitt advart mot konsekvensene av muslimsk innvandring i ca 20 år, og i det eneste svaret dere har hatt er taushet eller rasismegauling. I denne prosessen har alt vært forsøkt. Det har vært hvisket, det har vært snakket, det har vært ropt, det har vært skreket og det har vært brølt. Men ingenting har hjulpet, ingenting har hjulpet det aller minste, og nå er det definitivt for sent.»

«Det er bare ETT tilbud til muslimene, og det er å avsverge islam fullstendig, totalt, og betingelsesløst. Det tilbudet gjelder imidlertid dem alle, inklusive Osama bin Laden, og for dem som gjør det skal mye være glemt og enda mer være tilgitt. Toleranse av denne perverse dødskulten fra ikke-muslimer sin side, anerkjennelse av noen rett til å eksistere noe sted, er mye verre. Eneste "tilbud" til den kategorien er å drukne dem i en tsunami av anklager om skyld i hver tåre og hver blodsdråpe islam har forårsaket fra tidenes morgen til den ytterste dag. »

«Man fører ikke dialog med aper og svin, og dette er ikke, gjentar IKKE, min karakteristikk av muslimene, det er islams karakteristikk av deg og meg som ikke-muslimer. Man må jo være tjukkere i hue enn grisen i ræva for å tro at muslimene skal sette våre ord over de evige sannhetene fra universets allmektige og allvitende skaper. »

«Selvfølgelig finnes det nyanser i islam, å hevde noe annet er jo det rene skjære tøv. Bare eksistensen av shia og sunni-islam er nok til filleriste dem som måtte mene at slike nyanser ikke finnes, og bare innen sunni-islam har man fire forskjellige lovskoler. Men nyanser i faenskap er og blir faenskap.
Disse såkalte nyansene er ikke i NÆRHETEN en gang av å gjøre islam til noen sivilisert religion. Noen muslimer forsøker riktignok på det, men det er å forsøke og løfte seg selv etter håret. Det nytter bare ikke, fordi de kan ikke finne basis for sine såkalte "tolkninger" noe sted i islams skrifter.»

«Jeg hater slett ikke muslimer, men i den grad det er mulig å hate en ideologi kan jeg gå med på at jeg hater islam. Som representanter for denne ideologien kommer man ikke utenom å konfrontere muslimene hvis man vil konfrontere og bekjempe islam, men det innebærer ikke noe hat til muslimene. Jeg kunne nok kanskje ha hatet dem jeg refererer til som islamofil ormeyngel, dvs ikke-muslimer som benekter, bagatelliserer og bortforklarer den unike djevelskapen i islam. Men spesialavfallet man da snakker om er ikke en gang verdige til å hates. »

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tydelig tegn på en skrivefør psykopat. Ikke noe å bry seg om. Slike folk går det ikke an å argumentere mot, for de vil ikke forstå, slik er det; desverre.

Anonym sa...

Synnevåg regner seg selv som antipsykopat, hva nå det skal bety. Min agenda er forsåvidt ikke disse fjøsnissene i seg selv, men Veggavisen (TV2 Nettavisen) som lar disse grupperingene ta over et "respektabelt" debattforum.

Ellers har du selvsagt rett! Jeg forsøket ikke argumentere. Mot dumhet kjemper selv guder forgjeves. :)