onsdag 24. oktober 2007

Mer visvas fra Synnevåg

«At muslimer myrder sine egne barn hvis det kan tjene islams sak burde ikke forbause noen. Det som man imidlertid bør merke seg her er den villighet vestlige medier viste til å formidle disse jødefiendtlige løgnene, og deres taushet da bevisene for at det var løgn begynte å komme for en dag.»

«Akkurat, og det finnes ingenting mer bestialsk enn islam. Islam er en dødskult med en pedofil voldtektsmann, landeveisrøver, slavehandler, torturist og massemorder som profet og forbilde.»

«Og skulle selv ikke det være nok burde muslimenes reaksjon på tegningene av Muhammed i Jyllandsposten og Magazinet få folk til å begripe hvilken pervers dødskultus man har med å gjøre, og hvor totalt uforenlig den er med de verdier vårt samfunn er bygget på.»

«I dag er imidlertid ikke den største trusselen og det største problemet vanlige kriminelle som tar seg UT av USA ved å krysse Rio Grande. I dag er de som måtte ta seg INN i USA på ulovlig vis den veien langt farligere. Og da siktes det ikke til fattige mexicanere og andre latinamerikanere som håper på en bit av "The American Dream". Det siktes til dem hvis eneste og høyeste ønske er å drepe og lemleste flest mulig uskyldige sivile amerikanere i navnet til en arabisk månegud. »

Synnevåg forsøker å dokumentere at muslimene egentlig var de verste nazistene, utdrag:
«Muhammed foresto selv massakrer på jøder, Koranen omtaler dem som aper og svin, og Hadith går enda lenger med en oppfordring til muslimene om å utrydde dem. Når muslimene forsøker å fremstille seg selv som vår tids jøder er det derfor fullstendig sykt. Det kan imidlertid muslimer gjøre under henvisning til at islam gir dem rett til å bruke løgn som våpen. Når dette gjentas av islamofile spyttslikkere blant politikere, i media og hos den såkalte "ekspertisen" er det imidlertid en enda sykere sammenligning. »


Synnevåg sammenligner muslimer med rotter:
«Det andre oppslaget i TV2 samme dag handlet om rotteinvasjon både i Oslo og Bergen. Her var sammenhengen med en annen invasjon noe mindre åpenbar, men den var der. Rotteinvasjonen ble nemlig knyttet til matsøl ved utesteder og gatekjøkken. Hvem som dominerer denne bransjen i Oslo tør være velkjent, og om den samme gruppen nå også er i ferd med å overta den i landets nest største by burde det ikke forundre noen. Nå finnes det selvsagt lang verre utslag av den muslimske invasjonen enn de to forhold som er påpekt her. »

Synnevågs svar på spørsmålet ”Er det dermed slik å forstå at pedofili er akseptert innen islam?”:
«Det må man vel kunne si. For det første praktiserte Muhammed det selv. Skal man fordømme pedofili må man samtidig fordømme Muhammed. For det andre gir Koranen retningslinjer når en mann skiller seg fra en jente FØR hun har hatt sin første menstruasjon. Kan man skille seg fra en jente i så ung alder ligger det i kortene at man også kan gifte seg med en. I Iran tillates ekteskap med jenter helt ned til 9 år på basis av at det var Aishas alder da Muhammed giftet seg med henne, og Saudi-Arabia har ingen seksuell lavalder overhodet, bare forbud mot sex utenfor ekteskap.»
«Jeg er selv oppvokst i en norsk småbygd og har aldri sett noe til det kristenhelvete du fantaserer om. Derimot er det stadig flere nordmenn, bosatt i de større byene, som merker mer og mer til islamhelvete. Selvfølgelig er pedofili og terrorisme to sider av samme sak. Saken er islam, den hjemler begge deler. »

Om Israel/Palestina:
«Visst pokker er det jødehets. Bare det å påstå at Israel okkuperer noe er jødehets. Israel okkuperer ingen verdens ting. De eneste områder rundt det sydlige og østlige Middelhav som IKKE er okkupert er de områder Israel kontrollerer, samt det sydlige Kypros. Alt annet er okkupert, MUSLIMSKOKKUPERT..(...).
Muslimene har like lite rett på Egypt som de har på Israel. Det landet tilhører de kristne kopterne. Hiv det muslimske faenskapet ut av alle steder de har veltet inn med folkemord og annen djevelskap og jeg er forvisset om at restene av den ikke-muslimske urbefolkningen i land som Egypt, Jordan, Syria og Libanon kunne komme til forståelse med Israel.
(...) "Dokumentasjon" fra en patetisk jødehater som Willoch er ikke verdt å tørke seg bak med en gang, man kunne få tarminfeksjon av mindre giftige løgner enn det. Det samme gjelder svadaen fra organisasjoner som HRw, beviselig basert på bilder som ble manipulert av Ruters.
(...) Israel driver ikke terrorisme, det er det bare muslimer som gjør, og de gjør det overalt i verden hvor de kommer til med det. De gjør det fordi den perverse dødskulten de kaller religion tilsier at de skal gjøre det, og så lenge de bekjenner seg til den er ikke en kvadratmeter jord på denne planeten legitimt deres. De anerkjenner faktisk ikke en kvadratmeter jord på denne planeten som legitimt ikke-muslimsk. Det er bare ett svar på det: Det er å avvise anerkjennelse av en eneste kvadratcentimeter jord på denne planeten som legitimt muslimsk.
(....) Som muslimer har de ikke rett til noe som helst. Som muslimer representerer de en ideologi som stiller selv nazisme og kommunisme i skyggen. Muslimene har selv satt seg utenfor all internasjonal lov og rett ved å sette Koranen over denne, og kan da heller ikke gjøre krav på noen som helst rettigheter eller beskyttelse med hjemmel i internasjonal lov og rett og inngåtte avtaler.»

Om eurofascisme og islamofascisme på bakgrunn av Tsjetsjenia:
«Ali Sina på Faithfreedom kaller det eurofascisme, en ekstremt anti-muslimsk og voldelig bevegelse, som vil starte forskjellige former for borgerkriger for å utrydde muslimene i Vest-Europa. Nå har jeg meget stor respekt for Ali Sina, men akkurat her tror jeg han tar feil. Selvsagt vil det komme til å fly en del feiladresserte molotov-cocktails mot moskeer, det skjer jo allerede, men noen borgerkrig blir det ikke. Det Ali Sina overser er at ingen steder er kravet til politisk korrekt islamofili strengere enn i PK-elitens maktapparat, dvs i politi og forsvar. Forsøk på å stanse islamiseringen med makt og vold vil bli kvalt i fødselen. De som måtte gå i tanker om det vil komme under dobbelt ild fra vårt eget politi og forsvar på den ene siden og muslimske dødsskvadroner og muslimsk milits på den andre. »

----------------------
PS: Jeg vil minne om at Synnevåg er en godt voksen mann på nesten 60 år, han har doktorgrad og arbeidet tidligere ved FFI. Utdanning og intelligens er altså ingen garanti for klokskap. Dessverre.

Ingen kommentarer: